3D Printing Service


full color sandstone 3D Printing service
     abs plus + printing service 3D     engineering plastics 3d Printing Service

3D laten printen? Bereken direct online de prijs van uw print, klik hier


 

3D Print jouw project.

Wij bieden een betaalbare, professionele 3D Printing Service.
Snel en betrouwbaar.

Kies uit een van de bovenstaande materialen. Klik voor meer informatie.

Wat moet je doen?
 Stap 1 - Modelleer in jouw 3D softwarepakket jouw ontwerp. Let daarbij op de ontwerprichtlijnen. Als je de ontwerprichtlijnen begrijpt dan kun je vrijwel alles maken wat je wilt!


 Stap 2 - Controleer je ontwerp op losse bodies en open surfaces. Je model moet waterdicht zijn. Gebruik hier een extern programma voor zoals Netfabb.  Stap 3 - Exporteer in een redelijke resolutie jouw model naar een .STL of .WRL formaat.


 Stap 4 - Mail jouw .STL of .WRL naar printopdracht@ridix.nl. Vermeld bij je aanvraag wat voor materiaal en kleur moet worden gebruikt.


 Stap 5 - Hou je mailbox in de gaten. Wij antwoorden zo snel mogelijk de offerte waarop allerlei data over de print staat. Bevestig dan je printopdracht. Vanaf het moment dat de offerte is bevestigd gaat de levertijd in. Deze duurt gemiddeld twee werkdagen.

 

Kies een professionele 3D Printer

 Materiaal

Doel

Projet 660 Pro

Dimension 1200es
Full Color Sandstone

- ABSplus

- Engineering Plastics

- Engineering Plastics

- Engineering Plastics
-Visueel

- Prototyping / Productie

Prototyping / Productie

Prototyping / Productie

- Prototyping / Productie 
 

Het is met 3D Printen gemakkelijk en goedkoop om prototype's te maken of zelfs kleine series te produceren. 3D printen is snel en gedetailleerd. Je hoeft niet lang te wachten op het protoype en door het gebruik van kleur krijg je een goed beeld van je originele ontwerp: een tastbaar protoype zegt immers meer dan 1000 woorden!

Mail je model/protoype naar printopdracht@ridix.nl en wij sturen zo snel mogelijk de prijs en levertijd.Professionele 3D Print Service Projet Nederland

________________________________________________________________________________________________________________________
 
 
Ontwerprichtlijnen voor 3D Printen

Wij kunnen uw 3D Print opdrachten op verschillende manieren verwerken. Bij de twee meest gebruikte 3D Print technieken hebben wij richtlijnen geschreven die helpen een printbaar model te maken.

Klik hier voor de Dimension 1200es (FDM in ABSplus kunststof)
Klik hier voor de Projet 660 (Full color Sandstone)


Ontwerprichtlijnen Dimension 1200es 3D print service printer              ontwerprichtlijnen 3D print service printer projet 660 pro full color sandstone


Wij kunnen uw 3D Print opdrachten op verschillende manieren verwerken.
Bij de twee meest gebruikte 3D Print technieken hebben wij richtlijnen geschreven die helpen een printbaar model te maken.

Klik hier voor de Dimension 1200es (FDM in ABSplus kunststof)

Klik hier voor de Projet 660 (Full color Sandstone)
 
 
 

________________________________________________________________________________________________________________________Het is nu makkelijker en sneller dan ooit om jouw idee te realiseren. Dat kan allemaal met de 3D Printing Service van Ridix. Wij assisteren waar het nodig is en hebben persoonlijk belangstelling voor uw ideeen.
U kunt altijd rekenen op onze discretie. Onze diensten zijn zowel gericht op prototyping als op productie.

Wij controleren uw bestanden en overleggen met u om de kosten te besparen. Wij denken met u mee zodat wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.
Dat is nou eenmaal onze 3D Printing Service.

Met de 3D Printing Service is het uitermate geschikt om Prototype's te maken. Denk hierbij ook aan het 3D Printen van maquette's.
Het 3D Printen van maquette's is veel nauwkeuriger en goedkoper dan de ouderwetse manier.

 
 
Professionele 3D Printing Service Nederland Prototyping