Gastenboek

Het plaatsen van berichten in het gastenboek is enkel voor ingelogde klanten.

Miranda | 30-03-2017 13:41

Super service!
Bijna 2 jaar geleden 3D printer gekocht bij een ander bedrijf in Rotterdam. Maar de printer werkte niet naar behoren. Meerdere keren contact opgenomen met Rotterdam maar weinig resultaat. Nu blijkt het bedrijf inmiddels overgenomen te zijn door Ridix/ 3D Ninja. En zij hebben de printer "onder handen genomen", nadat ik telefonisch alles had uitgelegd. Terwijl ik de printer niet bij ze had gekocht. Daarom: Top Service!

Ridix BEDANKT!


frankhertog | 25-09-2014 09:45

In februari heb ik een Wanhao 3D printer bij RIDIX gekocht.
Sindsdien heb ik enkele malen materiaal via internet besteld en ook direct in de winkel, in alle gevallen naar volle tevredenheid.
Begin september had mijn printer een storing. Ik kon hem direct naar de winkel brengen en werd gelijk geholpen.
De storing is snel verholpen, ik heb mijn printer na 2 dagen opgehaald.

RIDIX team bedankt top service!!!


Harry Kleinen | 07-09-2014 11:58

Als je een 3D printer en advies wilt, dan is dit THE PLACE TO BE. Ze hebben keuze uit diverse type's en staan bedrijfsklaar. Het verkoop team Pepe en Ralph zijn enthousiaste, empathische en professionele mensen. Ze denken met je mee en delen hun vakmanschap met jou. Waar vindt je dit heden ten dagen? Je voelt je er meteen thuis. Pepe nogmaals bedankt voor je tomeloze inzet en hulp.


amvdveen@tweakdsl.nl | 05-09-2014 19:47

Tijdje geleden printer gekocht, ging stuk ik garantieperiode, blijkt dat ik teveel olie had gebruikt. Vanwege kortsluiting moesten diverse chips vervangen worden, is gewoon binnen garantie opgelost!! Ook werden goede adviezen gegeven. Zonder meer een vijf sterrren winkel!!!


Danny | 18-03-2014 10:54

Goede service en levering.
Er was een probleem bij de levering hebben ze heel netjes en correct opgelost. Prima Bedrijf


Peter | 24-02-2014 12:40

Top zaak,

Afgelopen week mijn prototype opgehaald in de nieuwe winkel, zeer tevreden over de service en het product. Personeel werkt en denkt met je mee en geeft je goede adviezen.

Ik kom hier zeker terug.


Peter Klijnjan | 16-01-2014 10:02

Ben nog niet in de nieuwe winkel geweest. Maar op de oude locatie werd je prima geholpen. Ook een groot voordeel is dat je direct aan aantal printers kan bekijken en dat er ook diverse voorbeelden aanwezig zijn van prints.
Ook voor technische vragen kan je hier terecht.
Top winkel zou ik zeggen.